Pas datum aan

Hyundai i10

Prijs ƒ875,00 /maand

Wens je de auto te reserveren en/of heb je wellicht nog wat vragen? Neem dan vrijblijvend contact op middels onderstaande reserveringsmodule.

 • Hyundai

 • Telefoonnummer:

 • E-mail:

 • Van:

  Geen

  24/06/2024

  12:00 AM

 • Tot:

  Geen

  25/06/2024

  12:00 AM

Pas datum aan

Of neem eerst even contact op en stel daar vrijblijvend je vragen. Je kan contact opnemen per WhatsApp of middels het contactformulier

WhatsApp Contactformulier

Contact- en reserveringsformulier

Laat hier jou gegevens achter en stel alle vragen die je hebt! Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om jou vragen te beantwoorden en/of jou reservering definitief te maken.

Contactformulier

Laat hier jou gegevens achter en stel alle vragen die je hebt! Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om jou vragen te beantwoorden en/of jou reservering definitief te maken.

  Hyundai i10

  Deze Hyundai i10 komt uit het bouwjaar 2009. De auto heeft een automatische versnellingsbak en rijdt op benzine. De auto is voorzien van airconditioning, een alarm en elektrische ramen. Er is plek voor 5 personen in deze auto, inclusief de bestuurder.

  Verzekering

  De auto is standaard uitgerust met een all-risk verzekering. Dit betekent dat bij een ongeluk ook schade aan je eigen auto wordt vergoed. Er is een eigen risico van toepassing van €700. Daarnaast is een inzittenden verzekering inclusief.

  Staat van auto

  De auto heeft hier en daar wat kleine deukschade, maar dit zal je niet hinderen tijdens het rijden van de auto. De auto is namelijk motorisch helemaal in orde.

  Service

  Bij het huren van deze auto kan je de verhuurder dag en nacht bereiken. Bij pech wordt vervangend vervoer aangeboden, wanneer de auto langer dan 1 dag bij de garage moet staan. Elke 2 weken wordt de auto door de verhuurder gecontroleerd. Indien nodig worden vloeistoffen dan bijgevuld. De auto wordt gratis geleverd. Je kan ook gratis worden opgehaald bij het vliegveld.

  Voorwaarden

  De auto mag gehuurd worden vanaf 18 jaar. De huurprijs geldt voor lange termijn verhuur, namelijk vanaf 1 maand. Mocht je de auto voor een kortere termijn willen huren, dan zijn er andere tarieven van toepassing.

  Het is mogelijk om de auto met maximaal 5 bestuurders te delen. De eerste extra bestuurder is gratis. Daarna komt er 150 ANG per maand per extra bestuurder bovenop de prijs.

  Bij het inleveren van de auto dient de auto weer geheel schoon te zijn. Het is ook mogelijk om de auto door de verhuurder schoon te laten maken. Dit kost 35 ANG.

  Huurcontract

  Het huurcontract wordt ter plekke op Curacao getekend. De betaling wordt gedaan in Antilliaanse gulden. Dit kan contant of met de pin.

  De huurprijs wordt per maand berekend. Wanneer de auto maar voor een deel van de maand wordt gehuurd wordt de maandprijs verrekend naar het aantal extra dagen.

  Tarieven

  Alle tarieven zijn inclusief alle belastingen. Onderstaande tarieven zijn eindbedragen.

  Huurprijs: 875 ANG per maand
  Eigen risico: 700 euro
  Borgsom: 450 ANG eenmalig
  Airport pick-up: gratis
  Tweede bestuurder: gratis
  Derde bestuurder: 150 ANG per maand

  Vergelijkbare modellen

  Bij het aanvragen van deze auto kan het zijn dat deze niet meer beschikbaar is voor jouw periode. Mocht dat het geval zijn, dan brengen we je hiervan op de hoogte. In de meeste gevallen kan je een vergelijkbaar model huren, zoals:

  De belangrijkste kenmerken

  Verzekering

  • All-Risk verzekering

  Versnelling

  • Automaat

  Aantal bestuurders icons

  • 3 of meer bestuurders

  Jaartal auto

  • 2009

  Auto kenmerken

  • Airconditioning
  • Alarm

  Reviews

  Er zijn nog geen beoordelingen

  Schrijf een beoordeling

  • Algemene staat
  • Prijs-kwaliteit verhouding
  • Service

  Boekingscode: BCR029

  WeCreativez WhatsApp Support
  Stage lopen op Curacao?
  Stel hier al je vragen!