Goedkoop studentenhuis op Curacao

Betaal bij ons niet de hoofdprijs

Vergelijk de goedkope studentenhuizen hier!

Wil je stage lopen op Curacao?

Interesse in een stage op Curacao? Super leuk! Een droom voor vele jonge studenten. Niets is leuker dan een paar maanden weg uit het koude Nederland en genieten van het tropische klimaat op Curacao.

Later zal je met plezier terugdenken aan deze fantastische studententijd. Je leert nieuwe mensen kennen, beleeft grappige momenten en je maakt ervaringen mee die je nooit zal vergeten. Een tijdje weg uit je eigen vertrouwde omgeving is ook goed voor je eigen ontwikkeling. Je leert op eigen benen staan en je eigen keuzes te maken.

Natuurlijk is het belangrijk om je ergens thuis te kunnen voelen. Je kan natuurlijk niet direct terugvallen op het thuisfront wegens de grote afstand. Daarom is een goed en leuk studentenhuis op Curacao zo belangrijk. Een veilige en goedkope plek waar je je thuis kan voelen zal je helpen om je stage met succes af te ronden.

Goedkope studentenhuizen

Reserveer nu!
Elmesstraat

vanaf ƒ775,00 /maand

Reserveer nu!
Bellisimaweg

vanaf ƒ800,00 /maand

Reserveer nu!
Riouwstraat 1

vanaf ƒ600,00 /maand

Reserveer nu!
Riouwstraat 5

vanaf ƒ595,00 /maand

Studentenhuizen bekijken

Een Stage op Curacao

Bij ons betaal je geen bemiddelingskosten!

Hoe vind je de perfecte huisvesting op Curacao?

Je kan kiezen voor pakketten die worden aangeboden door stagebureaus. Deze oplossingen zijn vaak duur en niet op maat. Of je kan zelf alles gaan uitzoeken. Dit kost je veel tijd en een hoop frustraties. De beste manier om goedkope, veilige en op jouw afgestemde huisvesting te vinden is via ons natuurlijk.

Via onze website kan je geheel gratis een enorm aanbod aan huisvesting vergelijken. Je kan filteren op aanwezige faciliteiten zoals gratis Wifi, een zwembad, een wasmachine, een eigen badkamer, airconditioning en meer. Je kan ook filteren op aantal huisgenoten. Wil je samenwonen met 10 mensen, tussen 10 en 20 of zelfs meer? Je perfecte plek gevonden? Je kan deze direct reserveren via de website. Super makkelijk en betrouwbaar.

Naast de tool om perfecte en goedkope huisvesting te vinden, kan je ook een stappenplan raadplegen om je stage-/werkvergunning aan te vragen. Je vindt er ook artikelen met tal van tips en ervaringen over verzekeringen, de Curaçaose cultuur en het eiland. Neem dus snel een kijkje bij onze informatie pagina’s zodat je met een zeker gevoel kan vertrekken op stage naar Curacao!

WeCreativez WhatsApp Support
Stage lopen op Curacao?
Stel hier al je vragen!