WeCreativez WhatsApp Support
Vraag wat je wilt vragen!
Hoe kan ik helpen?

Studentenkamer huren Curacao

Studentenkamer huren Curacao

Jij wil een studentenkamer huren op Curacao? Het eiland kent veel verschillende studentenhuizen. Welk studentenhuis op Curacao biedt nou de perfecte huisvesting voor jou tijdens je stage? Vind jij het gezelliger met veel of juist weinig huisgenoten, wil jij per se een huisvesting met een zwembad, of zoek je een kamer met een tweepersoonsbed? Er is zo veel keuze. Daarom vergelijken wij in dit artikel negen huisvestingen, zodat jij straks de juiste keuze kan maken om een studentenkamer te huren op Curacao.

Studentenkamer huren Curacao? 9 van de leukste huisvestingen!

Stage Curaçao

1. Grebbelinieweg

Wil je wel een studentenkamer huren op Curacao waar je gebruik kan maken van een zwembad, maar vind je het gezelliger in een kleiner complex? Het studentencomplex aan de Grebbelinieweg heeft zes kamers en een appartement, waardoor je samenwoont met maximaal tien medestudenten. Bij het zwembad vind je een grill om te barbecueën. Er is ook een wasmachine voor gezamenlijk gebruik en is er een internetverbinding aanwezig. Auto’s en scooters kunnen binnen op het terrein geparkeerd worden. Voor extra veiligheid zijn alle ramen voorzien van hekwerk. Bij dit studentenhuis zijn de winkels, het strand en de uitgaansgelegenheden op loopafstand te vinden. Een kamer op de Grebbelinieweg is al te huren vanaf 715,- ANG, inclusief gas, water en elektra. Meer over dit complex kan je hier vinden.

2. Bellisimaweg

Dit studentenhuis op Curacao aan de Bellisimaweg bevat 36 kamers waar in totaal 36 studenten kunnen wonen. Achttien van deze kamers zijn grotere kamers met een balkon. De andere achttien kamers zijn kleiner. Desondanks hebben alle kamers een tweepersoonsbed en een eigen badkamer. Voor gezamenlijk gebruik is er een keuken met Amerikaanse koelkasten. Buiten kan je heerlijk genieten van het zwembad en een zonneterras met barbecue. Daarnaast kun je op het terrein gebruik maken van de wasmachine. Internat is ook aanwezig. Auto’s en scooters kunnen op het afgesloten terrein geparkeerd worden. Voor extra veiligheid hangen er camera’s en is er altijd beveiligingspersoneel aanwezig. Winkels zijn op loopafstand en het strand en verschillende uitgaansgelegenheden zijn op minimale rijafstand te vinden. Een studentenkamer huren op Curacao aan de Bellisimaweg kan al vanaf 699,- ANG, inclusief gas, water en elektra. Hier kan je meer informatie vinden over de Bellisimaweg.
Stage Curacao

3. Berg Altena

Dit studentenhuis op Curacao heeft tien kamers welke verdeeld liggen over drie appartementen. Je woont er samen met maximaal 18 medestudenten Je deelt alleen de woonkamer, keuken en badkamer met de medestudenten in hetzelfde appartement. Elke kamer heeft airconditioning en je kan gebruik maken van het draadloos internet. Ook heeft elk appartement een eigen buitenruimte en kan je de was doen in de gezamenlijke wasruimte. Het studentencomplex is goed beveiligd met een alarmsysteem en tralies. Hierdoor is dit een veilig studentenhuis. Daarnaast ligt het studentenhuis ook op loopafstand van de heerlijkste stranden en leuke uitgaansgelegenheden, waardoor je met gemak een avondje uit kan gaan. Hier een studentenkamer huren? Je huurt al een kamer vanaf 600,- ANG per maand. Dit is exclusief gas, water en elektriciteit, wat naar gebruik wordt verrekend. Meer informatie over dit studentenhuis vind je hier.

Stage Curaçao

4. Elmesstraat

In het studentenhuis op Curacao aan de Elmesstraat liggen zeven kamers en drie studio’s. Je woont hier samen met twaalf medestudenten. Alle kamers hebben een tweepersoonsbed en in de gezamenlijke ruimte kan gebruik worden gemaakt van de nieuw gerenoveerde keuken. Daarnaast heb je  twee gerenoveerde badkamers met regendouche. Ook kan je gezellig op het overdekte terras met je medestudenten samen chillen. Je kan kosteloos gebruik maken van de aanwezige wasmachine en ook internet is aanwezig in dit studentencomplex. Auto’s en scooters kunnen voor het complex geparkeerd worden. Het complex is beveiligd met een infra-rood alarmsysteem en hekwerk. Je kan op loopafstand je boodschappen halen bij een Albert Heijn. Stranden en uitgaansgelegenheden liggen op ongeveer anderhalve kilometer van het complex verwijdert. Hier kan je een studentenkamer huren op Curacao vanaf 675,- ANG per maand exclusief elektriciteit. Dit gaat namelijk via het pre-paid pagatinu systeem. Bij de kamers is water in de prijs meegerekend, bij de studio’s is de prijs exclusief water. Meer lezen kan op deze pagina.
Stage Curacao

5. Riouwstraat

In het studentencomplex aan de Riouwstraat deel je dertien kamers met maximaal vijftien medestudenten. De kamers liggen verdeeld over twee gebouwen, waarvan het bijgebouw aan het zwembad van het complex is gelegen. Alle kamers hebben een boxspring bed. De badkamers, keuken en woonkamer deel je met je medestudenten. Naast het zwembad heeft het complex ook een overdekt terras en een barbecue. Daarnaast kan je gebruik maken van het draadloos internet en is airconditioning op aanvraag mogelijk. Auto’s en scooters kunnen binnen de omheining geparkeerd worden. Voor extra veiligheid hangen er camera’s op het terrein en zijn ramen voorzien van hekwerk. Op loopafstand van het complex vind je niet alleen winkels maar ook mooie stranden en leuke eet- en uitgaansgelegenheden. Hierdoor is de locatie van het huis gunstig. Een studentenkamer huren op Curacao aan de Riouwstraat kan al vanaf 695,- ANG inclusief gas, water en elektriciteit. Meer informatie vind je hier.

Stage Curacao

6. Dr. M.J. Hugenholtzweg

Het studentencomplex aan de Dr. M.J. Hugenholtzweg heeft 45 kamers welke verdeeld liggen over vijftien appartementen. Elk appartement bestaat uit drie slaapkamers, een keuken en zitgedeelte, een badkamer en twee balkons. Je hebt in dit complex dan ook 45 medestudenten in totaal, maar woont maar samen met maximaal twee anderen. Wel kan je gezellig samenkomen met de andere studenten, op de barbecueplaats, de loungeplek of het zonneterras. Ook kan je in het complex gebruik maken van een wasmachine, en er is internet aanwezig. Auto’s en scooters kunnen zowel binnen de poort als langs de weg voor het complex geparkeerd worden. Wanneer je wilt winkelen, naar het strand wilt of gezellig uit wilt gaan met je medestudenten kan dit allemaal op loopafstand. Wil jij hier een studentenkamer huren op Curacao? Dit kan al vanaf 775,- ANG, exclusief gas, water en elektra. Lees hier meer over dit studentenhuis Curacao.

Studentenhuis Curacao

7. Bentaweg

Wanneer je gezellig wil barbecueën met je medestudenten in de tuin of een drankje wil doen aan een bar binnenshuis, dan is dit studentenhuis op Curacao aan de Bentaweg wat voor jou. Het complex bevat vijf kamers, vijf studio’s en één appartement. Je deelt het complex met maximaal 20 andere studenten, met wie je een woonkamer, keuken en badkamer deelt. Voor de was hoef je het studentenhuis ook niet uit, en op het complex kan je ook gewoon gebruik maken van internet. Je kan je huurauto of scooter op het afgesloten terrein parkeren. Het terrein zelf is goed beveiligd met een hekwerk en tralies. Winkelen kan je gemakkelijk op loopafstand doen, en je bent al binnen tien minuten rijden op het strand en bij de uitgaansgelegenheden. Ga je een studentenkamer huren op Curacao? Op de Bentaweg heb je al een kamer vanaf 625,- ANG per maand inclusief gas en water. Elektriciteit betaal je via het pre-paid pagatinu systeem. Klinkt dit studentenhuis wat voor jou? Hier vind je meer informatie.
Stage Curacao

8. Seru Loraweg​​​​​​​

Wil je liever een studentenkamer huren op Curacao met wat minder medestudenten? In het studentencomplex aan de Seru Loraweg woon je met maximaal zes medestudenten. Het complex heeft vijf kamers die onderling een keuken, woonkamer en badkamer delen, en één losstaand appartement. In het complex kan je gebruik maken van de wasmachine en een droger, en ook internet is aanwezig in het gebouw. Voor extra veiligheid zit er hekwerk voor de ramen. Je vind verschillende winkels op loopafstand, en het strand en leuke uitgaansgelegenheden bereik je in ongeveer tien minuten met de auto of scooter. Je kan hier een studentenkamer huren op Curacao vanaf 650,- ANG per maand. Dit is inclusief gas en water, maar elektriciteit betaal je via het pre-paid pagatinu systeem. Meer weten over dit studentenhuis op Curacao? Hier vind je meer informatie.

Stage Curaçao

9. Caracasbaaiweg

Het studentencomplex aan de Caracasbaaiweg heeft elf kamers en je woont er samen met maximaal 22 medestudenten. Voor gezamenlijk gebruik is er een grote keuken en verschillende badkamers, maar ook een gezellige patio. Ook is er een wasmachine aanwezig en kan je internet gebruiken in het complex. Op loopafstand van dit studentenhuis liggen verschillende winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden, en stranden en de grotere uitgaansgelegenheden zijn binnen tien minuten met de auto te bereiken. Hier een studentenkamer huren op Curacao kan al vanaf 750,- ANG inclusief elektra en water. Je kan hier meer over dit studentenhuis op Curacao lezen.

Tags:, , ,

Reacties

Plaats als eerste een reactie onder “Studentenkamer huren Curacao”