Pas datum aan

Chevrolet Spark

Prijs ƒ825,00 /maand

Wens je de auto te reserveren en/of heb je wellicht nog wat vragen? Neem dan vrijblijvend contact op middels onderstaande reserveringsmodule.

 • Telefoonnummer:

 • E-mail:

 • Van:

  Geen

  27/05/2024

  12:00 AM

 • Tot:

  Geen

  28/05/2024

  12:00 AM

Pas datum aan

Of neem eerst even contact op en stel daar vrijblijvend je vragen. Je kan contact opnemen per WhatsApp of middels het contactformulier

WhatsApp Contactformulier

Contact- en reserveringsformulier

Laat hier jou gegevens achter en stel alle vragen die je hebt! Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om jou vragen te beantwoorden en/of jou reservering definitief te maken.

Contactformulier

Laat hier jou gegevens achter en stel alle vragen die je hebt! Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om jou vragen te beantwoorden en/of jou reservering definitief te maken.

  Chevrolet Spark

  Deze Chevrolet Spark komt uit het bouwjaar 2006. De auto heeft een automatische versnellingsbak en rijdt op benzine.  De auto is voorzien van airconditioning en heeft elektrische ramen. Er is plek voor 4 personen in deze auto, inclusief de bestuurder.

  Verzekering

  De auto is standaard uitgerust met een all-risk verzekering. Dit betekent dat schade aan je eigen auto ook wordt vergoed bij een ongeluk. Er is een eigen risico van toepassing van €700.

  Staat van auto

  De auto heeft hier en daar wat kleine lak- en deukschade, maar dit zal je niet hinderen tijdens het rijden van de auto. De auto is motorisch helemaal in orde.

  Service

  Met het huren van deze auto kan je de verhuurder dag en nacht bereiken. Bij pech wordt er zo snel mogelijk vervangend vervoer geregeld. Als dit onverhoopt toch niet lukt, zal de verhuurder er persoonlijk voor zorgen dat jij opgehaald en weggebracht wordt. De auto wordt elke maand door de verhuurder gecontroleerd. De auto wordt gratis geleverd. Je kan ook gratis worden opgehaald bij het vliegveld.

  Voorwaarden

  De auto mag gehuurd worden door iedereen ongeacht leeftijd. De huurprijs geldt voor de lange termijn. Mocht je de auto voor een kortere termijn willen huren, dan zijn er andere tarieven van toepassing.

  Het is mogelijk om de auto met maximaal 3 bestuurders te delen. De tweede bestuurder is gratis. De derde bestuurder kan worden bijgevoegd voor 150 ANG per maand.

  Bij het inleveren van de auto dient de auto weer geheel schoon en volgetankt te zijn. Het is echter ook mogelijk om de auto door de verhuurder schoon te laten maken. Dit kost 25 ANG. Mocht de tank niet helemaal vol zijn zal er 25 ANG per 1/4 tank van de borg worden ingehouden.

  Huurcontract

  Het huurcontract wordt ter plekke op Curacao getekend. De betaling wordt cash gedaan in Antilliaanse gulden.

  De huurprijs wordt per maand berekend. Wanneer de auto maar voor een deel van de maand wordt gehuurd wordt de maandprijs verrekend naar het aantal extra dagen.

  Tarieven

  Alle tarieven zijn inclusief alle belastingen. Onderstaande tarieven zijn eindbedragen.

  Huurprijs: 825 ANG per maand
  Eigen risico: 700 euro
  Borgsom:  450 ANG eenmalig
  Airport pick-up: gratis
  Tweede bestuurder: gratis
  Derde bestuurder: 150 ANG per maand

  Vergelijkbare modellen

  Bij het aanvragen van deze auto kan het zijn dat deze niet meer beschikbaar is voor jouw periode. Mocht dat het geval zijn, dan brengen we je hiervan op de hoogte. In de meeste gevallen kan je een vergelijkbaar model huren, zoals:

  De belangrijkste kenmerken

  Verzekering

  • All-Risk verzekering

  Versnelling

  • Automaat

  Jaartal auto

  • 2006

  Auto kenmerken

  • Airconditioning

  Reviews

  • "Echt top!!"
   Ik heb voor 4 weken een auto gehuurd en het is echt top! Vanaf dag één goed contact, alles is goed geregeld. Communicatie was geweldig. Auto werd op locatie gebracht, en zag er goed en netjes uit. Mocht je een auto nodig hebben op Curacao, is deze organisatie echt een aanrader! Tevens een top prijs!
   • Algemene staat
   • Prijs-kwaliteit verhouding
   • Service
   Meer Minder

   Hielp deze beoordeling? 1 vinden dit leuk

  1 beoordeling van deze Auto    Toont 1 t/m 1

  Schrijf een beoordeling

  • Algemene staat
  • Prijs-kwaliteit verhouding
  • Service

  Boekingscode: SCR001

  WeCreativez WhatsApp Support
  Stage lopen op Curacao?
  Stel hier al je vragen!