Pas datum aan

Chevrolet Spark

Prijs ƒ825,00 /maand

Wens je de auto te reserveren en/of heb je wellicht nog wat vragen? Neem dan vrijblijvend contact op middels onderstaande reserveringsmodule.

 • Telefoonnummer:

 • E-mail:

 • Van:

  Geen

  20/06/2021

  12:00 AM

 • Tot:

  Geen

  21/06/2021

  12:00 AM

Pas datum aan

Of neem eerst even contact op en stel daar vrijblijvend je vragen. Je kan contact opnemen per WhatsApp of middels het contactformulier

WhatsApp Contactformulier

Contact- en reserveringsformulier

Laat hier jou gegevens achter en stel alle vragen die je hebt! Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om jou vragen te beantwoorden en/of jou reservering definitief te maken.

  Contactformulier

  Laat hier jou gegevens achter en stel alle vragen die je hebt! Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om jou vragen te beantwoorden en/of jou reservering definitief te maken.

   Chevrolet Spark

   Deze Chevrolet Spark komt uit het bouwjaar 2006. De auto heeft een automatische versnellingsbak en rijdt op benzine.  De auto is voorzien van airconditioning en heeft elektrische ramen. Er is plek voor 4 personen in deze auto, inclusief de bestuurder.

   Verzekering

   De auto is standaard uitgerust met een all-risk verzekering. Dit betekent dat schade aan je eigen auto ook wordt vergoed bij een ongeluk. Er is een eigen risico van toepassing van €700.

   Staat van auto

   De auto heeft hier en daar wat kleine lak- en deukschade, maar dit zal je niet hinderen tijdens het rijden van de auto. De auto is motorisch helemaal in orde.

   Service

   Met het huren van deze auto kan je de verhuurder dag en nacht bereiken. Bij pech wordt er zo snel mogelijk vervangend vervoer geregeld. Als dit onverhoopt toch niet lukt, zal de verhuurder er persoonlijk voor zorgen dat jij opgehaald en weggebracht wordt. De auto wordt elke maand door de verhuurder gecontroleerd. De auto wordt gratis geleverd. Je kan ook gratis worden opgehaald bij het vliegveld.

   Voorwaarden

   De auto mag gehuurd worden door iedereen ongeacht leeftijd. De huurprijs geldt voor de lange termijn. Mocht je de auto voor een kortere termijn willen huren, dan zijn er andere tarieven van toepassing.

   Het is mogelijk om de auto met maximaal 3 bestuurders te delen. De tweede bestuurder is gratis. De derde bestuurder kan worden bijgevoegd voor 150 ANG per maand.

   Bij het inleveren van de auto dient de auto weer geheel schoon en volgetankt te zijn. Het is echter ook mogelijk om de auto door de verhuurder schoon te laten maken. Dit kost 25 ANG. Mocht de tank niet helemaal vol zijn zal er 25 ANG per 1/4 tank van de borg worden ingehouden.

   Huurcontract

   Het huurcontract wordt ter plekke op Curacao getekend. De betaling wordt cash gedaan in Antilliaanse gulden.

   De huurprijs wordt per maand berekend. Wanneer de auto maar voor een deel van de maand wordt gehuurd wordt de maandprijs verrekend naar het aantal extra dagen.

   Tarieven

   Alle tarieven zijn inclusief alle belastingen. Onderstaande tarieven zijn eindbedragen.

   Huurprijs: 825 ANG per maand
   Eigen risico: 700 euro
   Borgsom:  450 ANG eenmalig
   Airport pick-up: gratis
   Tweede bestuurder: gratis
   Derde bestuurder: 150 ANG per maand

   Vergelijkbare modellen

   Bij het aanvragen van deze auto kan het zijn dat deze niet meer beschikbaar is voor jouw periode. Mocht dat het geval zijn, dan brengen we je hiervan op de hoogte. In de meeste gevallen kan je een vergelijkbaar model huren, zoals:

   De belangrijkste kenmerken

   Verzekering

   • All-Risk verzekering

   Versnelling

   • Automaat

   Aantal bestuurders icons

   • 3 of meer bestuurders

   Jaartal auto

   • 2006

   Auto kenmerken

   • Airconditioning

   Reviews

   • "Echt top!!"
    Ik heb voor 4 weken een auto gehuurd en het is echt top! Vanaf dag één goed contact, alles is goed geregeld. Communicatie was geweldig. Auto werd op locatie gebracht, en zag er goed en netjes uit. Mocht je een auto nodig hebben op Curacao, is deze organisatie echt een aanrader! Tevens een top prijs!
    • Algemene staat
    • Prijs-kwaliteit verhouding
    • Service
    Meer Minder

    Hielp deze beoordeling? 1 vinden dit leuk

   1 beoordeling van deze Auto    Toont 1 t/m 1

   Schrijf een beoordeling

   • Algemene staat
   • Prijs-kwaliteit verhouding
   • Service

   Boekingscode: SCR001

   WeCreativez WhatsApp Support
   Stage lopen op Curacao?
   Stel hier al je vragen!