Pas datum aan

Ford Ka

Prijs ƒ800,00 /maand

Wens je de auto te reserveren en/of heb je wellicht nog wat vragen? Neem dan vrijblijvend contact op middels onderstaande reserveringsmodule.

 • Telefoonnummer:

 • E-mail:

 • Van:

  Geen

  30/06/2021

  12:00 AM

 • Tot:

  Geen

  01/07/2021

  12:00 AM

Pas datum aan

Of neem eerst even contact op en stel daar vrijblijvend je vragen. Je kan contact opnemen per WhatsApp of middels het contactformulier

WhatsApp Contactformulier

Contact- en reserveringsformulier

Laat hier jou gegevens achter en stel alle vragen die je hebt! Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om jou vragen te beantwoorden en/of jou reservering definitief te maken.

  Contactformulier

  Laat hier jou gegevens achter en stel alle vragen die je hebt! Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om jou vragen te beantwoorden en/of jou reservering definitief te maken.

   Ford Ka

   Deze Ford Ka komt uit het bouwjaar 2000. De auto handgeschakeld en rijdt op benzine. De auto is voorzien van airconditioning, een startonderbreker en elektrische ramen. Er is plek voor 4 personen in deze auto, inclusief de bestuurder.

   Verzekering

   De auto is uitgerust met een all-risk verzekering. Dit betekent dat bij een ongeluk ook schade aan je eigen auto wordt vergoed. Er is een eigen risico van toepassing van €700,- als je jonger bent dan 23 jaar. Ben je ouder dan 23 jaar, dan ligt het eigen risico op €500,-. Daarnaast is ook een inzittenden verzekering inclusief.

   Staat van auto

   De auto heeft hier en daar wat kleine lak- en deukschade, maar dit zal je niet hinderen tijdens het rijden van de auto. De auto is namelijk motorisch helemaal in orde en rijden prima.

   Service

   Bij het huren van deze auto kan je de verhuurder dag en nacht bereiken. Bij pech wordt vervangend vervoer aangeboden. Elke maand wordt de auto door de verhuurder gecontroleerd. De verhuurder komt hiervoor zelf langs. De auto wordt gratis geleverd op locatie.

   Voorwaarden

   De auto mag gehuurd worden vanaf 18 jaar. De huurprijs geldt voor lange termijn verhuur, namelijk vanaf 1 maand. Mocht je de auto voor een kortere termijn willen huren, dan zijn er andere tarieven van toepassing.

   Het is mogelijk om de auto met maximaal 2 bestuurders te delen. De tweede bestuurder is gratis.

   Bij het inleveren van de auto dient de auto weer geheel schoon te zijn. Het is ook mogelijk om de auto door de verhuurder schoon te laten maken. Dit kost 35 ANG.

   Huurcontract

   Het huurcontract kan je direct bij reservering tekenen, maar dit kan je ook ter plekke op Curacao doen. Eenmaal op Curacao dien je de borg en eerste maand huur te voldoen. De betaling wordt contant gedaan in Antilliaanse gulden.

   Wil je korter dan 1 maand huren, dan gelden andere tarieven. Huur je een aantal maanden en een paar dagen, dan gelden voor deze extra dagen een tarief van 27,50 ANG per dag.

   Tarieven

   Alle tarieven zijn inclusief alle belastingen. Onderstaande tarieven zijn eindbedragen.

   Huurprijs: 800 ANG per maand
   Eigen risico: 700 euro <23 jaar of 500 euro >23 jaar
   Borgsom: 450 ANG eenmalig
   Airport pick-up: niet mogelijk
   Tweede bestuurder: gratis
   Derde bestuurder: niet mogelijk

   Vergelijkbare modellen

   Bij het aanvragen van deze auto kan het zijn dat deze niet meer beschikbaar is voor jouw periode. Mocht dat het geval zijn, dan brengen we je hiervan op de hoogte. In de meeste gevallen kan je een vergelijkbaar model huren, zoals:

   De belangrijkste kenmerken

   Verzekering

   • All-Risk verzekering

   Versnelling

   • Handgeschakeld

   Aantal bestuurders icons

   • 2 bestuurders

   Jaartal auto

   • 2000

   Auto kenmerken

   • Airconditioning

   Reviews

   • Anne Gehrels

    1 Beoordeling
    "Fijne auto met goede prijs/kwaliteit verhouding"
    Ik wilde graag een auto huren op Curacao maar wist niet waar ik moest zoeken. Dion heeft me heel snel en goed geholpen, de volgende dag stond mijn auto voor de deur (in het weekend!). Het is een prettige auto en rijdt goed. De verhuurder is ook zeer makkelijk in contact en helpt graag. Al met al een hele goede ervaring!
    • Algemene staat
    • Prijs-kwaliteit verhouding
    • Service
    Meer Minder

    Hielp deze beoordeling? 0 vinden dit leuk

   1 beoordeling van deze Auto    Toont 1 t/m 1

   Schrijf een beoordeling

   • Algemene staat
   • Prijs-kwaliteit verhouding
   • Service

   Boekingscode: HVU001

   WeCreativez WhatsApp Support
   Stage lopen op Curacao?
   Stel hier al je vragen!