Pas datum aan

Hyundai Getz

Prijs ƒ850,00 /maand

Wens je de auto te reserveren en/of heb je wellicht nog wat vragen? Neem dan vrijblijvend contact op middels onderstaande reserveringsmodule.

 • Telefoonnummer:

 • E-mail:

 • Van:

  Geen

  18/07/2024

  12:00 AM

 • Tot:

  Geen

  19/07/2024

  12:00 AM

Pas datum aan

Of neem eerst even contact op en stel daar vrijblijvend je vragen. Je kan contact opnemen per WhatsApp of middels het contactformulier

WhatsApp Contactformulier

Contact- en reserveringsformulier

Laat hier jou gegevens achter en stel alle vragen die je hebt! Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om jou vragen te beantwoorden en/of jou reservering definitief te maken.

Contactformulier

Laat hier jou gegevens achter en stel alle vragen die je hebt! Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om jou vragen te beantwoorden en/of jou reservering definitief te maken.

  Hyundai Getz

  Deze Hyundai Getz is zuinig, compact en komt uit het bouwjaar 2009. De auto heeft een handgeschakelde versnellingsbak en rijdt op benzine. De auto is voorzien van airconditioning en elektrische ramen. Er is plek voor 4 personen in deze auto, inclusief de bestuurder.

  Verzekering

  De auto is standaard uitgerust met een all-risk verzekering. Dit betekent dat schade aan je eigen auto ook wordt vergoed bij een ongeluk. Er is een eigen risico van toepassing van 800 EUR.

  Staat van auto

  De auto heeft hier en daar wat kleine krasjes. De auto is motorisch helemaal in orde.

  Service

  Met het huren van deze auto kan je de verhuurder (bij pech) dag en nacht bereiken. Verder is er 24/7 wegenwacht aanwezig. Bij pech wordt er vervangend vervoer aangeboden. De auto wordt maandelijks gecontroleerd. De auto wordt gratis geleverd. Je kan ook gratis worden opgehaald bij het vliegveld.

  Voorwaarden

  Voor het huren van dit voertuig dient de huurder een minimale leeftijd van 18 jaar te hebben. De huurprijs geldt voor de lange termijn. Mocht je de auto voor een kortere termijn willen huren, dan zijn er andere tarieven van toepassing.

  Het is mogelijk om de auto met een andere bestuurder te delen. Hieraan zijn er geen extra kosten aan verbonden.

  Huurcontract

  Het huurcontract wordt ter plekke op Curacao getekend. De betaling wordt contant of per bank gedaan in Antilliaanse gulden of EUR.

  De huurprijs wordt per maand berekend. Wanneer de auto maar voor een deel van de maand wordt gehuurd wordt de maandprijs verrekend naar het aantal extra dagen.

  Tarieven

  Alle tarieven zijn inclusief alle belastingen. Onderstaande tarieven zijn eindbedragen.

  Huurprijs: 850 ANG per maand
  Eigen risico: 800 EUR
  Borgsom:  500 ANG eenmalig
  Airport pick-up: gratis
  Extra bestuurders: gratis

  Vergelijkbare modellen

  Bij het aanvragen van deze auto kan het zijn dat deze niet meer beschikbaar is voor jouw periode. Mocht dat het geval zijn, dan brengen we je hiervan op de hoogte. In de meeste gevallen kan je een vergelijkbaar model huren.

  De belangrijkste kenmerken

  Verzekering

  • All-Risk verzekering

  Versnelling

  • Handgeschakeld

  Aantal bestuurders icons

  • 2 bestuurders

  Jaartal auto

  • 2009

  Auto kenmerken

  • Airconditioning

  Reviews

  Er zijn nog geen beoordelingen

  Schrijf een beoordeling

  • Algemene staat
  • Prijs-kwaliteit verhouding
  • Service

  Boekingscode: F97-24

  WeCreativez WhatsApp Support
  Stage lopen op Curacao?
  Stel hier al je vragen!