Pas datum aan

Suzuki Alto

Prijs ƒ895,00 /maand

Wens je de auto te reserveren en/of heb je wellicht nog wat vragen? Neem dan vrijblijvend contact op middels onderstaande reserveringsmodule.

 • Telefoonnummer:

 • E-mail:

 • Van:

  Geen

  26/09/2023

  12:00 AM

 • Tot:

  Geen

  27/09/2023

  12:00 AM

Pas datum aan

Of neem eerst even contact op en stel daar vrijblijvend je vragen. Je kan contact opnemen per WhatsApp of middels het contactformulier

WhatsApp Contactformulier

Contact- en reserveringsformulier

Laat hier jou gegevens achter en stel alle vragen die je hebt! Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om jou vragen te beantwoorden en/of jou reservering definitief te maken.

Contactformulier

Laat hier jou gegevens achter en stel alle vragen die je hebt! Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om jou vragen te beantwoorden en/of jou reservering definitief te maken.

  Suzuki Alto

  Deze Suzuki Alto komt uit het bouwjaar 2011. De auto rijdt super zuinig! Bespaar geld terwijl je moeiteloos door de eiland navigeert! De auto wordt handgeschakeld en rijdt op benzine. Er is plek voor 4 personen, inclusief de bestuurder. Ook beschikt hij over alarm en AUX.

  Verzekering

  De auto is standaard uitgerust met een all-risk verzekering. Dit betekent dat schade aan je eigen auto ook wordt vergoed bij een ongeluk. Er is een eigen risico van toepassing van 750 EUR.

  Staat van auto

  De auto heeft geen mankementen. Motorisch is hij in perfecte staat. Alleen lichte kleur schade.

  Service

  Er is 24/7 wegenwacht aanwezig en er is altijd iemand bereikbaar bij pech. Ook een vergoeding lekke banden, vervangend vervoer bij pech en maandelijkse controle van de auto zijn inclusief. Auto moet gewassen terug worden ingeleverd of er kan 40 ANG bijbetaald worden. Ophaalservice vanaf het vliegveld kost 35 ANG en naar de vliegveld brengen kost 35 ANG.

  Voorwaarden

  De auto mag gehuurd worden vanaf 18 jaar. De huurprijs geldt voor de lange termijn. Mocht je de auto voor een kortere termijn willen huren, dan zijn er andere tarieven van toepassing.

  Het is mogelijk om de auto met 1 andere bestuurder te delen. Extra bestuurders zijn gratis toe te voegen. Alle bestuurders moeten aangemeld worden bij de verzekeraars.

  Huurcontract

  Het huurcontract wordt ter plekke op Curacao getekend. De betaling kan contant, doormiddel van overmaken of pinnen gedaan worden.

  De huurprijs wordt per maand berekend. Wanneer de auto maar voor een deel van de maand wordt gehuurd wordt de maandprijs verrekend naar het aantal extra dagen.

  Tarieven

  Alle tarieven zijn inclusief alle belastingen. Onderstaande tarieven zijn eindbedragen.

  Huurprijs: 895 ANG per maand
  Eigen risico: 750 EUR
  Borgsom:  995 ANG eenmalig
  Airport pick-up: 35 ANG
  Extra bestuurders: gratis

  De belangrijkste kenmerken

  Verzekering

  • All-Risk verzekering

  Versnelling

  • Handgeschakeld

  Aantal bestuurders icons

  • 1 bestuurder
  • 2 bestuurders

  Jaartal auto

  • 2011

  Auto kenmerken

  • Alarm

  Reviews

  Er zijn nog geen beoordelingen

  Schrijf een beoordeling

  • Algemene staat
  • Prijs-kwaliteit verhouding
  • Service

  Boekingscode: N 35 – 24

  WeCreativez WhatsApp Support
  Stage lopen op Curacao?
  Stel hier al je vragen!