Pas datum aan

Suzuki Celerio

Prijs ƒ850,00 /maand

Wens je de auto te reserveren en/of heb je wellicht nog wat vragen? Neem dan vrijblijvend contact op middels onderstaande reserveringsmodule.

 • Telefoonnummer:

 • E-mail:

 • Van:

  Geen

  18/07/2024

  12:00 AM

 • Tot:

  Geen

  19/07/2024

  12:00 AM

Pas datum aan

Of neem eerst even contact op en stel daar vrijblijvend je vragen. Je kan contact opnemen per WhatsApp of middels het contactformulier

WhatsApp Contactformulier

Contact- en reserveringsformulier

Laat hier jou gegevens achter en stel alle vragen die je hebt! Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om jou vragen te beantwoorden en/of jou reservering definitief te maken.

Contactformulier

Laat hier jou gegevens achter en stel alle vragen die je hebt! Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om jou vragen te beantwoorden en/of jou reservering definitief te maken.

  Suzuki Celerio

  Deze Suzuki Celerio komt uit het bouwjaar 2010. De auto heeft een handgeschakelde versnellingsbak en rijdt op benzine.  De auto is voorzien van airconditioning en elektrische ramen. Er is plek voor 5 personen in deze auto, inclusief de bestuurder.

  Verzekering

  De auto is standaard uitgerust met een All Risk verzekering. Dit betekent dat schade aan je eigen auto ook wordt vergoed bij een ongeluk. Er is een eigen risico van toepassing van €500 of €750. Ben je ouder dan 23 jaar zal je eigen risico €500 zijn. Ben je jonger dan 23 jaar, dan is je eigen risico €750. Dit bedrag is overigens tevens de borgsom. Wil je toch graag een WA verzekering in plaats van een All Risk verzekering, ook dat is mogelijk. De verhuurprijs blijft gelijk, maar het de borgsom zal dan uitvallen op 450 ANG. De borgsom is dus het enige verschil als je voor WA verzekering kiest in plaats van een All Risk verzekering.

  Staat van auto

  De auto is in een hele goede staat. De auto is motorisch helemaal in orde. Ook is er vrijwel geen lakschade aanwezig.

  Service

  Mocht je de auto huren zal deze een grote servicebeurt krijgen voorafgaand aan de huurperiode. Daarnaast wordt de auto ook gecheckt tijdens de maandelijkse betalingen. Mocht je onverhoopt toch pech hebben, dan zal je direct vervangend vervoer krijgen. Je kan de verhuurder 24/7 dag en nacht bereiken. Wil je de auto huren, dan wordt deze gratis geleverd. Je kan ook kiezen om opgehaald te worden op het vliegveld. Ook dat is helemaal gratis voor studenten.

  Voorwaarden

  De auto mag gehuurd worden vanaf 18 jaar. De huurprijs geldt voor de lange termijn, namelijk vanaf 1 maand. Mocht je de auto voor een kortere termijn willen huren, dan zijn er andere tarieven van toepassing. Informeer naar de mogelijkheden.

  Het is mogelijk om de auto met andere bestuurders te delen. Extra bestuurders kan je onbeperkt en gratis toevoegen.

  Huurcontract

  Het huurcontract wordt ter plekke op Curacao getekend. De betaling wordt gedaan in Antilliaanse gulden. De eerste maand huur en borg dient bij aanvang op Curacao cash betaald te worden.

  De huurprijs is per maand. Wanneer de auto maar voor een deel van de maand wordt gehuurd, wordt de maandprijs verrekend naar het aantal extra dagen.

  Tarieven

  Alle tarieven zijn inclusief alle belastingen. Onderstaande tarieven zijn eindbedragen.

  Huurprijs: 850 ANG per maand
  Eigen risico: €500 bij WA verzekering en €750 bij All Risk verzekering
  Borgsom:  450 ANG bij WA verzekering en €500 / €750 bij All Risk verzekering
  Airport pick-up: gratis
  Tweede bestuurder: gratis
  Derde bestuurder: gratis

  Vergelijkbare modellen

  Bij het aanvragen van deze auto kan het zijn dat deze niet meer beschikbaar is voor jouw periode. Mocht dat het geval zijn, dan brengen we je hiervan op de hoogte. In de meeste gevallen kan je bij dezelfde verhuurder een vergelijkbaar model huren, zoals:

  • Suzuki Alto

  De belangrijkste kenmerken

  Verzekering

  • All-Risk verzekering

  Versnelling

  • Handgeschakeld

  Jaartal auto

  • 2010

  Auto kenmerken

  • Airconditioning

  Reviews

  Er zijn nog geen beoordelingen

  Schrijf een beoordeling

  • Algemene staat
  • Prijs-kwaliteit verhouding
  • Service

  Boekingscode: RAI026-F25

  WeCreativez WhatsApp Support
  Stage lopen op Curacao?
  Stel hier al je vragen!