Pas datum aan

Suzuki Grand Vitara

Prijs ƒ1.200,00 /maand

Wens je de auto te reserveren en/of heb je wellicht nog wat vragen? Neem dan vrijblijvend contact op middels onderstaande reserveringsmodule.

 • Telefoonnummer:

 • E-mail:

 • Van:

  Geen

  18/07/2024

  12:00 AM

 • Tot:

  Geen

  19/07/2024

  12:00 AM

Pas datum aan

Of neem eerst even contact op en stel daar vrijblijvend je vragen. Je kan contact opnemen per WhatsApp of middels het contactformulier

WhatsApp Contactformulier

Contact- en reserveringsformulier

Laat hier jou gegevens achter en stel alle vragen die je hebt! Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om jou vragen te beantwoorden en/of jou reservering definitief te maken.

Contactformulier

Laat hier jou gegevens achter en stel alle vragen die je hebt! Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om jou vragen te beantwoorden en/of jou reservering definitief te maken.

  Suzuki Grand Vitara

  Deze Suzuki Grand Vitara komt uit het bouwjaar 2013. Deze auto is zorgvuldig gekozen voor de personen die zorgeloos van het eiland willen genieten voor een lange periode. De Suzuki Grand Vitara heeft grote banden en is heel fijn voor de wegen op Curacao die veel gaten hebben. Ook is de auto zo goed als nieuw! Het is een automaat en hij rijdt op benzine. Er is plek voor 4 personen in deze auto, inclusief de bestuurder. Ook heeft de auto airconditioning, bluetooth, usb, aux en elektrische ramen.

  Verzekering

  De auto is standaard uitgerust met een all-risk verzekering. Dit betekent dat schade aan je eigen auto ook wordt vergoed bij een ongeluk. Er is een eigen risico van toepassing van 750 EUR.

  Staat van auto

  Deze auto is zo goed als nieuw met een krachtige en zeer zuinige motor. Ook heeft de auto nieuwe banden.

  Service

  Er is 24/7 wegenwacht aanwezig en er is altijd iemand bereikbaar bij pech. Ook een vergoeding lekke banden, vervangend vervoer bij pech en maandelijkse controle van de auto zijn inclusief. Auto moet gewassen terug worden ingeleverd of er kan 40 ANG bijbetaald worden. Ophaalservice vanaf het vliegveld kost 35 ANG en naar de vliegveld brengen kost 35 ANG.

  Voorwaarden

  De auto mag gehuurd worden vanaf 18 jaar. De huurprijs geldt voor de lange termijn. Mocht je de auto voor een kortere termijn willen huren, dan zijn er andere tarieven van toepassing.

  Het is mogelijk om de auto met 1 andere bestuurder te delen. Extra bestuurders zijn gratis toe te voegen. Alle bestuurders moeten aangemeld worden bij de verzekeraars.

  Huurcontract

  Het huurcontract wordt ter plekke op Curacao getekend. De betaling kan contant, doormiddel van overmaken of pinnen gedaan worden.

  De huurprijs wordt per maand berekend. Wanneer de auto maar voor een deel van de maand wordt gehuurd wordt de maandprijs verrekend naar het aantal extra dagen.

  Tarieven

  Alle tarieven zijn inclusief alle belastingen. Onderstaande tarieven zijn eindbedragen.

  Huurprijs: 1200 ANG per maand
  Eigen risico: 750 EUR
  Borgsom:  1500 ANG eenmalig
  Airport pick-up: 35 ANG
  Extra bestuurders: gratis

  Vergelijkbare modellen

  Bij het aanvragen van deze auto kan het zijn dat deze niet meer beschikbaar is voor jouw periode. Mocht dat het geval zijn, dan brengen we je hiervan op de hoogte. In de meeste gevallen kan je een vergelijkbaar model huren.

  De belangrijkste kenmerken

  Verzekering

  • All-Risk verzekering

  Versnelling

  • Automaat

  Aantal bestuurders icons

  • 1 bestuurder
  • 2 bestuurders

  Jaartal auto

  • 2013

  Auto kenmerken

  • Airconditioning

  Reviews

  Er zijn nog geen beoordelingen

  Schrijf een beoordeling

  • Algemene staat
  • Prijs-kwaliteit verhouding
  • Service

  Boekingscode: R65-49

  WeCreativez WhatsApp Support
  Stage lopen op Curacao?
  Stel hier al je vragen!