Pas datum aan

Volkswagen Fox

Prijs ƒ900,00 /maand

Wens je de auto te reserveren en/of heb je wellicht nog wat vragen? Neem dan vrijblijvend contact op middels onderstaande reserveringsmodule.

 • Telefoonnummer:

 • E-mail:

 • Van:

  Geen

  13/04/2024

  12:00 AM

 • Tot:

  Geen

  14/04/2024

  12:00 AM

Pas datum aan

Of neem eerst even contact op en stel daar vrijblijvend je vragen. Je kan contact opnemen per WhatsApp of middels het contactformulier

WhatsApp Contactformulier

Contact- en reserveringsformulier

Laat hier jou gegevens achter en stel alle vragen die je hebt! Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om jou vragen te beantwoorden en/of jou reservering definitief te maken.

Contactformulier

Laat hier jou gegevens achter en stel alle vragen die je hebt! Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om jou vragen te beantwoorden en/of jou reservering definitief te maken.

  Volkswagen Fox

  Deze Volkswagen Fox komt uit het bouwjaar 2013. De auto heeft een automatische versnellingsbak en rijdt op benzine.  De auto is voorzien van airconditioning. Er is plek voor 4 personen in deze auto, inclusief de bestuurder.

  Verzekering

  De auto is heeft een all-risk verzekering. Dit betekent dat schade aan je eigen auto ook wordt vergoed bij een ongeluk. Een eigen risico is van toepassing t.w.v. de borg. Ofwel het eigen risico is 900 ANG.

  Staat van auto

  De auto heeft hier en daar wat kleine lak en deukschade, maar ziet er over het algemeen heel goed uit. Het zal je niet hinderen tijdens het rijden van de auto. De auto is motorisch helemaal in orde.

  Service

  Met het huren van deze auto kan je de verhuurder dag en nacht bereiken. Elke 3 maanden krijgen de auto’s een servicebeurt. Indien nodig worden vloeistoffen dan bijgevuld. De verhuurder zal de auto dan komen ophalen en weer afleveren. De auto wordt gratis geleverd bij je aan huis. Je kan ook gratis worden opgehaald bij het vliegveld. Aan jou de keuze.

  Voorwaarden

  De auto mag gehuurd worden vanaf 18 jaar. De huurprijs geldt voor de lange termijn, namelijk vanaf 1 maand. Mocht je de auto voor een kortere termijn willen huren, dan zijn er andere tarieven van toepassing.

  Het is mogelijk om deze auto te delen met één andere bestuurder.

  Huurcontract

  Het huurcontract wordt bij reservering getekend en verstuurd per e-mail. De borg kan je vooraf overmaken, maar kan ook bij aankomst op Curacao voldaan worden. Op moment van aankomst kan je dan ook direct de huur voldoen. Mocht je langer dan 2 maanden willen huren, dien je 2 maanden aan te betalen. Daarna vindt de afrekening per maand plaats.

  De huurprijs wordt per maand berekend. Wanneer de auto maar voor een deel van de maand wordt gehuurd wordt gerekend met een huurprijs van 30 ANG per dag.

  Tarieven

  Alle tarieven zijn inclusief alle belastingen. Onderstaande tarieven zijn eindbedragen.

  Huurprijs: 900 ANG per maand
  Eigen risico: 900 ANG
  Borgsom:  900 ANG eenmalig
  Airport pick-up: gratis
  Tweede bestuurder: gratis
  Derde bestuurder: Niet mogelijk

  Vergelijkbare modellen

  Bij het aanvragen van deze auto kan het zijn dat deze niet meer beschikbaar is voor jouw periode. Mocht dat het geval zijn, dan brengen we je hiervan op de hoogte. In de meeste gevallen kan je een vergelijkbaar model huren.

  De belangrijkste kenmerken

  Verzekering

  • All-Risk verzekering

  Versnelling

  • Automaat

  Aantal bestuurders icons

  • 2 bestuurders

  Jaartal auto

  • 2013

  Auto kenmerken

  • Airconditioning

  Reviews

  Er zijn nog geen beoordelingen

  Schrijf een beoordeling

  • Algemene staat
  • Prijs-kwaliteit verhouding
  • Service

  Boekingscode: EDA001

  WeCreativez WhatsApp Support
  Stage lopen op Curacao?
  Stel hier al je vragen!