Een afstudeerstage op Curacao | Zo kan je tegelijk stage lopen en genieten

Een afstudeerstage op Curacao | Zo kan je tegelijk stage lopen en genieten

stage op Curacao

Wat ga jij voor jouw afstudeerstage doen? Als jij je stage nog moet doen om jouw studie af te kunnen ronden is het zeker een aanrader om jouw afstudeerstage op Curacao te doen. Een ervaring in het buitenland is altijd supergaaf, en laat je je op Curacao nou net op een waar paradijs bevinden.

Wie wil dat nou niet: je stage lopen terwijl je omringd bent door mooie stranden, heerlijk weer en gezellige uitgaansgelegenheden. Wij leggen uit hoe je met een afstudeerstage op Curacao tegelijkertijd je stage kan lopen en kan genieten!

Met een afstudeerstage op Curacao tegelijk ook genieten

Stage op CuracaoBij je afstudeerstage ga je alles wat je in de afgelopen jaren bij je opleiding hebt geleerd in praktijk brengen. Met een afstudeeropdracht die bij jouw opleiding past ga je een bedrijf verder op weg helpen door een vraagstuk te onderzoeken. Ook bij een afstudeerstage op Curacao kan je hiermee aan de slag gaan.

Wanneer je een praktijkgerichte opdracht maakt voer je dit uit bij het bedrijf door bijvoorbeeld te helpen bij de ontwikkeling van een nieuw product. Ondertussen houd je een stageverslag bij waarin je schrijft wat je allemaal hebt gedaan en hoe je te werk bent gegaan.

Het is echter ook mogelijk dat je een onderzoeksopdracht maakt tijdens je afstudeerstage. Hierbij voer je bij en samen met het bedrijf een onderzoek uit. Je analyseert bijvoorbeeld een bestaand project van het bedrijf. Je kan ook onderzoek doen naar de klanten van het bedrijf. Vervolgens schrijf je hier een verslag of scriptie over.

Waarom je stage op Curacao doen?

WillemstadHet lopen van een afstudeerstage op Curacao is in de basis dan ook niet veel anders dan wanneer je dit in Nederland doet. Toch is de ervaring heel anders. Zo kom je in een hele andere cultuur terecht waar werkmethodes mogelijk net iets anders zijn dan je gewend bent.

Daarnaast staat het altijd goed op je cv om een stage in het buitenland te hebben gelopen. Ook een belangrijke reden om je stage op Curacao te doen is dat je gelijk het land kan leren kennen. In je vrije tijd kan je heel goed de verschillende parken bezoeken, leuke activiteiten doen en vooral veel genieten van Curacao. En zo hebben we nog meer redenen om je stage op Curacao te doen.

Een passende afstudeerstage op Curacao vinden

Stage op CuracaoJe hebt besloten om je afstudeerstage op Curacao te gaan doen. Nu moet je echter nog een goede passende stage vinden waar je een afstudeeropdracht kan uitvoeren. Gelukkig hoeft dat absoluut geen probleem te zijn. Er zijn namelijk heel veel stagemogelijkheden op Curacao, ook voor afstudeerstages.

Wil jij bijvoorbeeld een onderzoek doen naar het inzetten van een online marketingstrategie? Dan is het zeker mogelijk om jou aan een bedrijf te koppelen die jou graag de kans geeft om stage te lopen op hun marketingafdeling. Lijkt het jou leuk om bij een toeristisch bedrijf een nieuwe excursie te bedenken? Op een eiland zoals Curacao zijn er zeker leuke toeristische stages te vinden. Misschien ben jij juist erg geïnteresseerd in internationaal bedrijfsrecht en wil je jouw afstudeerstage doen op een juridische afdeling bij een bedrijf op Curacao? Ook dat valt goed te regelen.

De vraag op Curacao is groot en wij kunnen voor jou op zoek gaan naar een passende stageplek voor jouw afstudeerproject. Stuur mij een berichtje zodat wij samen op zoek kunnen naar de perfecte afstudeerstage voor jou. Neem direct contact op en je krijgt vandaag nog bericht terug.

Ja, help mij bij het vinden van een gave afstudeerstage op Curacao!

Als we dan eenmaal jouw afstudeerstage op Curaco hebben geregeld kan de voorpret beginnen! Lees vooral de andere artikelen op onze blog door om je goed voor te bereiden voor je stage. Ben je bijvoorbeeld benieuwd wat je allemaal kunt doen op Curacao? Wij hebben een aantal leuke bezienswaardigheden voor je geselecteerd waar je je alvast op kunt verlekkeren.

 

Tags:,

Reacties

Plaats als eerste een reactie onder “Een afstudeerstage op Curacao | Zo kan je tegelijk stage lopen en genieten”

WeCreativez WhatsApp Support
Stage lopen op Curacao?
Stel hier al je vragen!