WeCreativez WhatsApp Support
Vraag wat je wilt vragen!
Hoe kan ik helpen?

Een afstudeerstage op Curacao: stage lopen en genieten

Een afstudeerstage op Curacao: stage lopen en genieten

stage op CuracaoJe bent bijna klaar met je studie en je hebt alleen je afstudeerstage nog te gaan. Je hebt er voor gekozen om je afstudeerstage niet in Nederland maar op Curacao te doen. Wie wil dat nou niet, omringt worden met mooie stranden, heerlijke weer en gezellige uitgaansgelegenheden. Deze elementen zorgen er voor dat Curacao een waar paradijs is. Met een afstudeerstage op Curacao kan je stage lopen en genieten tegelijkertijd.

Een afstudeerstage op Curacao

Bij je afstudeerstage ga je alles wat je in de afgelopen jaren bij je opleiding hebt geleerd in praktijk brengen. Met een afstudeeropdracht die bij jouw opleiding past ga je een bedrijf verder op weg helpen door een vraagstuk te onderzoeken. Ook bij een afstudeerstage op Curacao ga je hiermee aan de slag.

Wanneer je een praktijkgerichte opdracht maakt voer je dit uit bij het bedrijf door bijvoorbeeld te helpen bij de ontwikkeling van een nieuw product. Ondertussen houd je een stageverslag bij waarin je schrijft wat je allemaal hebt gedaan en hoe je te werk bent gegaan.

Het is echter ook mogelijk dat je een onderzoeksopdracht maakt tijdens je afstudeerstage. Hierbij voer je bij en samen met het bedrijf een onderzoek uit. Je analyseert bijvoorbeeld een bestaand project van het bedrijf, of je doet onderzoek naar de klanten van het bedrijf . Vervolgens schrijf je hier een verslag of scriptie over.

Afstudeerstage anders op Curacao?

Het lopen van een afstudeerstage op Curacao is in dit opzicht dan ook niet veel anders dan wanneer je dit in Nederland doet. Wel kom je in een hele andere cultuur terecht waar werkmethodes mogelijk net iets anders zijn dan je gewend bent. Ook staat het goed op je cv om een stage in het buitenland te hebben gelopen. Ook een belangrijke reden om je stage op Curacao te doen is om gelijk het land te leren kennen, want in je vrije tijd kan je heel goed de verschillende parken bezoeken, leuke activiteiten doen en vooral veel genieten van Curacao.

Een passende afstudeerstage op Curacao vinden

Je hebt besloten om je afstudeerstage op Curacao te gaan doen, maar nu moet je nog een goede passende stage vinden waar je een afstudeeropdracht kan uitvoeren. Gelukkig hoeft dat absoluut geen probleem te zijn. Er zijn namelijk heel veel stagemogelijkheden op Curacao, ook voor afstudeerstages. Wil jij bijvoorbeeld een onderzoek doen naar het inzetten van een online marketingstrategie? Dan is het zeker mogelijk om jou aan een bedrijf te koppelen die jou graag de kans geeft op hun marketingafdeling. Lijkt het jou leuk om bij een toeristisch bedrijf een nieuwe excursie te bedenken? Op een eiland als Curacao, waar veel mensen naar toe gaan op vakantie, is dat zeker te regelen. Misschien ben jij juist erg geïnteresseerd in internationaal bedrijfsrecht en wil je jouw afstudeerstage doen op een juridische afdeling bij een bedrijf op Curacao? Ook dat valt goed te regelen.

De vraag op Curacao is groot en wij kunnen voor jou op zoek gaan naar een passende stageplek voor jouw afstudeerproject. Neem dan ook vooral contact op zodat wij samen op zoek kunnen naar de perfecte afstudeerstage voor jou. Als we dat dan eenmaal hebben geregeld kan de voorpret beginnen! Ben je benieuwd wat je allemaal kunt doen op Curacao? Wij hebben een aantal leuke bezienswaardigheden voor je geselecteerd waar je je alvast op kunt verlekkeren.

Tags:,

Reacties

Plaats als eerste een reactie onder “Een afstudeerstage op Curacao: stage lopen en genieten”