WeCreativez WhatsApp Support
Vraag wat je wilt vragen!
Hoe kan ik helpen?

Geniet van het nachtleven tijdens je stage op Curacao

Geniet van het nachtleven tijdens je stage op Curacao

stage op CuracaoTijdens je stage op Curacao wil je naast stage lopen ook af en toe van het leven op het eiland genieten. Een dagje er op uit gaan, tot rust komen op het strand, en lekker uit eten gaan hoort hier natuurlijk allemaal bij, maar duik ook zeker eens het nachtleven van Curacao in en geniet op het strand van een cocktail en de lekkerste dansmuziek nadat de zon onder is.

Wanneer uitgaan tijdens je stage op Curacao

Natuurlijk kan je het beste uit gaan tijdens je stage op Curacao als je de volgende dag vrij hebt en de hele dag bij kan komen van een goed feest, maar hierbij hoeft het geen probleem te zijn als jij doordeweeks een dag vrij hebt. Er is namelijk elke avond wel iets te doen op Curacao. Zelfs op maandag, wanneer het bijna overal rustig is, kan je nog op een aantal plekken terecht voor een gezellige avond. Zo kan je op maandagavond bij Brakkeput Mei Mei van de salsamuziek genieten of bij Mundo Bizarro tussen 17:30 en 18:30 drankjes drinken tijdens Happy Hour. Op dinsdagavond kan je terecht bij Omundo voor gezellige livemuziek en heerlijke cocktails, en op woensdag kan je bij het TMF Café je eigen zangtalenten (of het gebrek daaraan) laten horen tijdens de karaokeavond. De weekenddagen van donderdag tot en met zondag zijn echter toch wel de echte uitgaansavonden, en op deze dagen zijn de meeste bars en clubs dan ook open en zullen er meer mensen op stap zijn.

Happy Hour

Maak gebruik van happy hour! Hierbij krijg je twee drankjes voor de prijs van één, kan je drankjes goedkoper krijgen of kan je gedurende happy hour je glas constant bij laten vullen. Zo kan je dus gelijk wat kosten besparen tijdens je stage op Curacao. Bijna elke bar en club heeft minstens één happy hour per week, en bij sommige gaat het om zelfs om meerdere dagen. Kijk dus zeker eens rond wanneer plekken in de omgeving of andere favoriete plekken hun happy hour hebben en maak hier vooral gebruik van. Zo kan je op vrijdagavond goed terecht bij Chill en Wet & Wild, op zaterdag bij Zanzibar en op zondag weer bij Wet & Wild.

De 5 leukste plekken om uit te gaan

Er zijn heel veel plekken op Curacao waar je uit kan gaan, en de hotspots in de clubwereld veranderen ook regelmatig. Vraag dan ook zeker eens aan een collega wat zij aanraden. Natuurlijk zijn er ook een aantal plekken die constant populair blijven, waaronder de volgende vijf clubs.

1. Zanzibar

Naast dat Zanzibar een heerlijk restaurant is waar je lekker kan eten kan je hier ook zeker goed terecht voor een echt strandfeest. Het strand van Jan Thiel is de hele avond door kleurrijk verlicht en de live muziek gaat door tot in de kleinste uurtjes. Het happy hour van Zanzibar is zaterdags tussen 17:00 en 18:00 waarbij je twee drankjes voor de prijs van één krijgt, en ’s avonds is er dan vaak een salsabandje te vinden.

2. Mambo Beach

De Mambo Beach Club is naast Zanzibar één van de bekendste strandtenten op Curacao waar je de hele nacht door kan feesten. Hierdoor kan het behoorlijk druk worden op het strand, maar het terrein op en rondom het strand is groot en er is dan ook plek zat. Er worden regelmatig grote Nederlandse zangers en zangeressen over gevlogen, bekende DJ’s zijn ook af en toe op het podium te vinden, en één keer per maand wordt er een avond vol foute muziek georganiseerd.

3. Wet & Wild

Wet & Wild heeft elke vrijdag en zondagavond een te gek strandfeest vol gezellige muziek, waarbij de top 40 afgewisseld wordt met salsa en reggaeton. Je vind hier veel toeristen en andere stagiairs, maar ook Curaçaoërs zelf komen op de feesten van Wet & Wild af. Vrijdags is het happy hour van 17:30 tot 19:00 en zondags is het vanaf 18:00 tot 19:00.

4. Cabana Beach Club

Ook bij Cabana sta je weer met je blote voeten op het zand onder de sterrenhemel. Cabana is, net als Mambo Beach, aan het Sea Aquarium Beach te vinden, maar waar Mambo vooral op zaterdag wordt bezocht is Cabana het gezelligst op woensdag en vrijdagavond. Op donderdagavond is het wat rustiger bij Cabana en worden er films getoond in plaats van dat er tot het holst in de nacht gedanst wordt, maar ook dit is een aanrader.

5. Kokomo Beach

Kokoma Beach ligt op een verhoging aan de Vaersenbaai en staat vooral bekend om de Full Moon party die elke maand gehouden wordt. Toch kan je hier ook buiten de volle maanavonden gezellig feesten en worden er regelmatig grote feesten met bekende artiesten en dj’s gehouden. Happy hour is op zondag tussen 17:00 en 18:00.

Geniet op een veilige manier

Natuurlijk moet je van je avondje uit genieten, maar zorg er wel voor dat je na de avond nog steeds van je stage op Curacao kan blijven genieten. Blijf op je hoede en zorg dat je in alle veiligheid feest. Ga dan ook niet alleen stappen maar zorg dat je in ieder geval met zijn tweeën bent. Wees verantwoordelijk als jij de bob van de avond bent en drink dan ook niet als jij nog moet rijden. Gebruik geen drugs, en let goed op drankjes die je van anderen krijgt. Lees vooral ook even ons artikel over veiligheid.

Tags:

Reacties

Plaats als eerste een reactie onder “Geniet van het nachtleven tijdens je stage op Curacao”