Uitgaan op Curacao | Geniet van het nachtleven bij de 5 leukste uitgaansgelegenheden

Uitgaan op Curacao | Geniet van het nachtleven bij de 5 leukste uitgaansgelegenheden

stage op Curacao

Zin in een feestje? Tijdens je stage wil je af en toe ook van het leven op het eiland genieten. Ga er eens een dagje op uit, kom tot rust op het strand, en duik eens het nachtleven van Curacao in! Bij het uitgaan op Curacao kan je genieten van de lekkerste dansmuziek nadat de zon onder is.

Wij hebben een selectie gemaakt van de 5 leukste plekken voor het uitgaan op Curacao. Hier heb je gegarandeerd een leuke stap avond en kun je gezellig met al je vrienden vertoeven.

Wanneer moet je uitgaan op Curacao?

Natuurlijk kan je het beste uit gaan tijdens je stage op Curacao als je de volgende dag vrij hebt. Maar het hoeft geen probleem te zijn als jij doordeweeks een dag vrij hebt. Er is elke avond wel iets te doen op Curacao.

Zelfs op maandag kan je nog op een aantal plekken terecht voor een gezellige avond. Zo kan je op maandagavond bij Brakkeput Mei Mei van de salsamuziek genieten. Bij Mundo Bizarro kan je tussen 17:30 en 18:30 drankjes drinken tijdens Happy Hour.

Op dinsdagavond kan je terecht bij Omundo voor gezellige livemuziek en heerlijke cocktails. Op woensdag kan je bij het TMF Café je eigen zangtalenten (of het gebrek daaraan) laten horen tijdens de karaokeavond. De weekenddagen van donderdag tot en met zondag zijn de echte uitgaansavonden en op deze dagen zijn de meeste bars en clubs dan ook open.

Happy Hour

Happy HourMaak gebruik van happy hour! Hierbij krijg je in veel gevallen 2 drankjes voor de prijs van 1. Je kunt drankjes goedkoper krijgen of je kan gedurende happy hour je glas constant bij laten vullen. Zo kan je dus gelijk wat kosten besparen tijdens je stage op Curacao.

Bijna elke bar en club heeft minstens 1 happy hour per week. Op sommige plekken kan je er zelfs meerdere dagen per week terecht voor happy hour. Kijk dus zeker eens rond wanneer plekken in de omgeving of andere favoriete plekken hun happy hour hebben.

Ga op vrijdagavond bijvoorbeeld eens naar Chill en Wet & Wild. Deze plekken hebben dan hun happy hour. Op zaterdag kan je terecht bij het geweldige Zanzibar en op zondag heeft Wet & Wild nog een happy hour!

De 5 leukste plekken voor uitgaan op Curacao

Er zijn heel veel plekken op Curacao waar je uit kan gaan. Daarnaast veranderen de hotspots in de clubwereld regelmatig. Vraag dan ook zeker eens aan een collega wat zij aanraden.

Natuurlijk zijn er ook een aantal plekken die constant populair blijven, waaronder onze 5 favoriete clubs.

  1. Kokomo Beach

Kokoma Beach ligt op een verhoging aan de Vaersenbaai en staat vooral bekend om de Full Moon party die elke maand gehouden wordt. Dit is dan ook zeker een aanrader en echt iets wat je tijdens het uitgaan op Curacao meegemaakt moet hebben!

Toch kan je hier ook buiten de volle maanavonden gezellig feesten. Regelmatig worden er grote feesten met bekende artiesten en DJ’s gehouden. Kokomo Beach heeft soms zelfs evenementen met zo’n 2000 feestvierders!

Happy hour is op zondag tussen 17:00 en 18:00, en er is dan ook vaak een live bandje aanwezig. Met een drankje in je hand, luisterend naar de muziek en uitkijkend op de ondergaande zon kan je hier echt genieten!

  1. Cabana Beach Club

gezellig feestenBij de Cabana Beach Club sta je heerlijk met blote voeten op het zand onder de sterrenhemel. Deze trendy club is aan Seaquarium Beach te vinden, vlak bij de Mambo Beach Club (die we later op de lijst nog noemen).

Terwijl Mambo Beach vooral op zaterdag druk bezocht wordt is het bij Cabana het gezelligst op de woensdagavond. Ze zijn dan tot laat in de nacht geopend. Op donderdagavond is het wat rustiger, maar er worden dan films getoond. Dit is ook echt een aanrader. Voor happy hour kan je er dagelijks, met uitzondering van woensdagen, tussen 18:00 en 19:00 terecht.

  1. Wet & Wild

Wet & Wild heeft elke vrijdag en zondagavond een te gek strandfeest vol gezellige muziek, waarbij de top 40 afgewisseld wordt met salsa en reggaeton. Je vindt hier veel toeristen en andere stagiairs, maar ook Curacaoërs zelf komen op de feesten van Wet & Wild af. Het is hier dan ook altijd gezellig!

Wet & Wild is dagelijks geopend, maar op vrijdag en zondag wordt er tot laat in de nacht gefeest. Vrijdags is het happy hour van 17:30 tot 19:00 en zondags is het vanaf 18:00 tot 19:00. Je zou dus op zondag na het happy hour van Mambo Beach door kunnen trekken naar het happy hour van Wet & Wild.

  1. Mambo Beach

Happy HourDe Mambo Beach Club is naast Zanzibar 1 van de bekendste strandtenten op Curacao waar je de hele nacht door kan feesten. De club zelf heet officieel de Madero Ocean Club, maar wordt vaak Mambo Beach Club genoemd door de ligging bij Mambo Beach. Hierdoor kan het behoorlijk druk worden op het strand, maar het terrein op en rondom het strand is groot en er is dan ook plek zat.

Op zaterdag kan je genieten van de muziek van live DJ’s. Op zondag begint om 17:00 het happy hour. Er worden regelmatig grote Nederlandse zangers en zangeressen over gevlogen om op te treden in de club, en ook wereldbekende DJ’s zijn af en toe op het podium te vinden. Daarnaast wordt er 1 keer per maand een avond vol foute muziek georganiseerd.

  1. Zanzibar

Naast dat Zanzibar een heerlijk restaurant is waar je lekker kan eten kan je hier ook zeker goed terecht voor een echt strandfeest. Het strand van Jan Thiel is de hele avond door kleurrijk verlicht en de livemuziek gaat door tot in de kleinste uurtjes.

Zanzibar is dagelijks tot minstens 23:00 geopend. ’s Avonds is er dan vaak een salsabandje te vinden. Daarnaast kan je elke woensdag bij Zanzibar van de Unplugged Beach Sessions genieten. Zaterdags kan je tussen 17:00 en 18:00 genieten van het happy hour van Zanzibar, waarbij je twee drankjes voor de prijs van één krijgt. Daarnaast vinden er regelmatig nog andere evenementen plaats.

Veilig uitgaan op Curacao

Feestje op CuracaoNatuurlijk moet je van je avondje uit genieten! Zorg er echter wel voor dat je ook na de avond nog steeds van je stage op Curacao kan blijven genieten. Er kan altijd wat gebeuren, dus blijf op je hoede en zorg dat je in alle veiligheid feest. Ga dan ook niet alleen stappen maar zorg dat je in ieder geval met zijn tweeën bent.

Wees verantwoordelijk als jij de bob van de avond bent en drink dan ook niet als jij nog moet rijden. Gebruik geen drugs en let goed op drankjes die je van anderen krijgt. Lees vooral ook even ons artikel over de veiligheid op Curacao voor wat tips om te zorgen dat jij kan blijven genieten!

Wil je nog meer tips? We hebben ook een gratis PDF met tips om van jouw tijd op Curacao een onvergetelijke periode te maken. Neem direct contact op en ontvang vandaag nog meer tips!

Ja, ik ontvang graag de GRATIS PDF met meer tips voor mijn stage op Curacao!
Tags:,

Reacties

Plaats als eerste een reactie onder “Uitgaan op Curacao | Geniet van het nachtleven bij de 5 leukste uitgaansgelegenheden”

WeCreativez WhatsApp Support
Stage lopen op Curacao?
Stel hier al je vragen!